7 super veshje për t’i marrë me vete gjatë ditëve të pushimit!

Nëse s’jeni aktualisht me pushime jeni me siguri duke menduar për të! S’ka rëndësi se ku do t’i kaloni, rëndësi ka t’i kaloni me stil! A ka diçka më interesante se veshjet e pushimeve? Mund të eksperimentoni pa u lodhur fare dhe të dukeni vajza më chic e plazhit!

Nëse jeni duke paketuar, hidhini një sy elementeve që duhet të keni me vete.

Një shallë në vend të bluzës+ fund + shapka me gisht

7 super veshje për t'i marrë me vete gjatë ditëve

Fund me printe + crop top me shpinën jashtë

7 super veshje për t'i marrë me vete gjatë ditëve

Këmishë me printe + rroba banjo

7 super veshje për t'i marrë me vete gjatë ditëve

Këmishë fustan + shapka + çantë me ngjyrë

7 super veshje për t'i marrë me vete gjatë ditëve

Bluzë me vija + pantallona të shkurtra + shapka lëkure

7 super veshje për t'i marrë me vete gjatë ditëve

Pantallona të bardha + kanotjere + çantë kashte

7 super veshje për t'i marrë me vete gjatë ditëve

Fustan me printe + kapele kashte

7 super veshje për t'i marrë me vete gjatë ditëve