8 kombinime që do t’ju bëjnë të ktheni sytë nga xhinset e zeza

Kur përmendim xhinset, është e pamundur që të mos mendojmë për xhinset blu klasike. Thënë kjo, xhinset e errëta, të zeza ose në tonet e grisë, duket sikur ndonjëherë janë të nënvlerësuara. Sidoqoftë, këto kombinime do t’ju bëjnë që t’u kushtoni më tepër rëndësi, ose t’i bëni pjesë të garderobës nëse nuk janë të preferuarat tuaja.

1 – Xhinse të zeza + xhaketë me kuadratë & kanotierë në stilin lingerie

8 kombinime që do t’ju bëjnë të ktheni sytë nga

2 – Xhinse të zeza + pardesy & këpucë

8 kombinime që do t’ju bëjnë të ktheni sytë nga

3 –  Xhinse të zeza + sandale me takë & bluzë njëngjyrëshe

8 kombinime që do t’ju bëjnë të ktheni sytë nga

4 – Xhinse të zeza + bluzë të bardhë & xhaketë xhins

8 kombinime që do t’ju bëjnë të ktheni sytë nga

5 – Xhinse të zeza + bluzë polo & xhaketë lëkure

8 kombinime që do t’ju bëjnë të ktheni sytë nga

6 – Xhinse të zeza + sandale/shapka & kemishë/bluzë me fruda

8 kombinime që do t’ju bëjnë të ktheni sytë nga

7 – Xhinse të zeza + atelte & bluzë dhe pulovër

8 kombinime që do t’ju bëjnë të ktheni sytë nga

8 – Xhinse të zeza +atlete & pulovër

8 kombinime që do t’ju bëjnë të ktheni sytë nga