8 veshje të thjeshta që të gjithë do duan t’i veshin këtë dhjetor

Ka një pikë ku bashkohet të qenit stil, komod dhe ngrohtë: Këto kombinime:

Pallto + xhinse me prerje të drejtë + gjysmë-çizme

8 veshje të thjeshta që të gjithë do duan t’i veshin

Fustan + pallto me kuadratë + çizme deri te gjuri

8 veshje të thjeshta që të gjithë do duan t’i veshin

Xhaketë lëkure + fund saten + çizme “ushtarake”

8 veshje të thjeshta që të gjithë do duan t’i veshin

Triko + xhinse + çizme

8 veshje të thjeshta që të gjithë do duan t’i veshin

Pulovër e gjerë + xhinse + këpucë

8 veshje të thjeshta që të gjithë do duan t’i veshin

Kostum i thurur + çizme në formë katrore në pjesën e përparme

8 veshje të thjeshta që të gjithë do duan t’i veshin

Diçka që lidhet në bel + pantallona lëkurë + këpucë me pak takë

8 veshje të thjeshta që të gjithë do duan t’i veshin