A e dini se vetëm një person në botë mund të ngasë makinën pa patent dhe të udhëtojë pa pashaport? Ja për kë bëhet fjalë

Në botë ekziston një person që mund ta drejtojë automjetin pa e pasur të nevojshme një patentë.

Edhe pse të gjithë e dimë që të drejtosh një mjet duhet të kesh patjetër patentën e shoferit. Prandaj të gjithë zgjedhin të japin testin për ta marrë këtë dokument sapo mbushin moshën.

Bëhet fjalë për Mbretëreshën e Anglisë, e cila nuk ka nevojë as për një të tillë, por as për edhe për një pasaportë. Ajo deri më tani ka udhëtuar në më shumë se 116 vende të botës.