Autoshkolla 3Ing – Kurse cilësore për shoferat e rinj

Autoshkolla 3Ing ofron mësime patente për nxënësit e të gjitha moshave mbi 18 vjeç .  Mësimet e lejes së drejtimit mbulojnë gjithçka që ju duhet të dini . Studentët motivohen që të kalojnë testin e patentës dhe të bëhen shoferë të denjë . Ofrojnë paketa të përballueshme mësimore dhe trajnime ekspertësh në qytetin e Vlorës.

Reputacioni dhe vitet e përvojës pasqyrojnë angazhimin e Autoshkolla 3Ing për të bërë përvojën tuaj të makinës të kënaqshme dhe edukative. Qëllimi është që studentët të mësojnë aftësitë themelore të nevojshme për t’u bërë shoferë të sigurt dhe të përgjegjshëm. Stafi i Autoshkolla 3Ing është gjithnjë miqësor dhe i durueshëm. Secili instruktor është plotësisht i trajnuar dhe certifikuar nga shteti.

Te vetmit ne Shqiperi që me aplikacionin me testet e personalizuara dhe PYETJET ZYRTARE që kërkohen në testimin zyrtar të patentës si dhe korigjim automatik. Guida me simulator FALAS

Për më shumë informacion mund të kontaktoni në numrin celular: +355 69 526 1488