Bëhuni magnet për para: Këto gabime ju bllokojnë në rrugën drejt pasurisë

Shmangia e njohjeve të reja

Njerëzit e pasur pëlqejnë të takojnë njerëz të ri. 68 për qind e tyre thanë se u pëlqen të takohen me dikë të ri. Vetëm 11 për qind e njerëzve të varfër thanë të njëjtën gjë. Shumica e njerëzve që kanë arritur stabilitet financiar kanë punuar shumë për të lënë një përshtypje të mirë te vetja dhe për ta mbajtur atë. Mos harroni të uroni të njohurit e ri (dhe të vjetër) për festat dhe ditët dhe përvjetorët e tjerë të rëndësishëm.

Urrejtja ndaj punës

“Unë e dua atë që bëj!” Kjo është një fjali që thonë 85 për qind e njerëzve të suksesshëm financiarisht. Të varfrit shohin më shumë të meta në punët e tyre. Me këtë qëndrim, ndoshta do të pajtoheni, është mjaft e vështirë të rrisni të ardhurat tuaja. Nëse nuk ju pëlqen puna që po bëni, duhet ta ndryshoni atë, jo të ankoheni.

Moskujdesi ndaj shëndetit

Njerëzit e pasur i kushtojnë shumë kohë shëndetit të tyre. Këto përfshijnë vizitat te mjeku, një mënyrë jetese të shëndetshme, sport (76 për qind e njerëzve të suksesshëm ushtrojnë katër herë në javë), një dietë të ekuilibruar dhe mungesë zakonesh të këqija. Mes atyre me të ardhura të ulëta, vetëm 13 për qind shohin një lidhje midis shëndetit të mirë dhe suksesit.