Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë!

Nuk na pëlqen ta themi, por vera thuajse mbaroi dhe vjeshta vjen më shpejt nga ç’e mendoni ju tani. Kjo do të thotë se ditët e para të shtatorit do t’ja dedikoni ndryshimit të garderobës! Sezoni i ri kërkon gjithmonë gjëra të reja, edhe nëse dollapi juaj s’ka më vend për asgjë!

Çfarë do të veshim këtë vjeshtë? Gjëra të veçantë që mund të kombinohen lehtësisht me elementë të tjerë që i keni pjesë të garderobës.

1. NJË PALË XHINSE KLASIKE

Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë!

2. NJË BLUZË ME VIJA, PËR T’U DUKUR E VESHUR CHIC PA SHUMË PËRPJEKJE

Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë!

3. NJË XHAKETË BEZHË

Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë!

4. FUSTAN ME KUADRATA

Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë!

5. ÇIZME PREJ COPE

Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë!

6. KOHA E FUNDIT PREJ MËNDAFSHI S’MBARON KURRË!

Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë!

7. PANTALLONA LËKURE

Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë!

8. NJË TRIKO E GJERË QË LIDHET NË MES

Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë!

9. BERETA

Blerjet e vetme që ju duhen për këtë vjeshtë!