Boçi dhe Noka fotografohen në disa qendra votimi, akuza për presion ndaj votuesve

Në disa qendra votimi në Elbasan raportohet se ka patur tensione.

Bëhet fjalë konkretisht në qendrën e votimit në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, ku sipas denoncimit të përfaqësuesve të PS, kandidati Luçiano Boçi dhe deputeti Flamur Noka janë fotografuar duke u bërë presion votuesve dhe komisionerëvë të PS.

Ndërkohë edhe në qendrën e votimit në shkollën “Jeronim De Rada”, raportohet se ka patur përplasje mes Boçit dhe komisonerëve  të Partisë Socialite.