Çfarë do vishni sapo të ngrohet edhe pak koha

Marsi hyri i ftohtë, por me siguri nuk do të zgjasë shumë, prandaj bëhuni gati të përgatisni veshjet e pranverës!

Nuk ka rëndësi sa bazike është veshja juaj, trendi i 2022-shit bën gjithçka të duket më cool. Çfarë do veshim në vijim?

1. Rripa festivë

Një fustan i thjeshë s’është më i tillë nëse në mes vendosni një rrip si ky! Dukeni të veshura shtrenjë dhe ndryshe nga të gjithë!

Çfarë do vishni sapo të ngrohet edhe paaak koha

2. Me siguri palltot e holla do t’i veshim gjatë, por sigurohuni të jenë në ngjyra pastel. Blu bebe është nuanca më në modë për momentin.

Çfarë do vishni sapo të ngrohet edhe paaak koha

3. Kostumi minifund+xhaketë

Nëse një ditë zgjoheni dhe doni të dukeni si një zonjushë seksi që sapo ka dalë nga shkolla, vishuni kështu!

Çfarë do vishni sapo të ngrohet edhe paaak koha

4. Këmishat e shkurtra

Investoni në to pasi mund t’i vishni në qindra mënyra!

Çfarë do vishni sapo të ngrohet edhe paaak koha

5. Këto lloj sandalesh/shapkash

Nëse ka diçka që na mësuan dy vitet e fundit është se asgjë nuk krahasohet me ndjesinë që të jep komoditeti. Nëse ndiheni rehat, padyshim që do të dukeni edhe bukur.

Çfarë do vishni sapo të ngrohet edhe paaak koha

6. Ngjyra jeshile

Këtë pranverë mos ju ndani!

Çfarë do vishni sapo të ngrohet edhe paaak koha