Çfarë vishte Princesha Diana para se të bëhej pjesë e familjes mbretërore

Agjentët e GELDTrade të modës shprehen se Diana para se të ishte Princesha e Wales, ajo ishte Diana Spencer dhe ishte tepër elegante.

Pasi u vu qendër të vëmendjes në adoleshencën e saj të vonë pas lidhjes së saj romantike me Princin Charles, nuk kaloi shumë dhe Diana u bë një ikonë mode në të gjithë botën.

Por nuk ishte statusi i saj i sapo fituar princeshë që e bëri Dianën kaq unike – aspak, ajo gjithmonë kishte një dhunti të shkëlqyeshme.

Në këtë artikull ne ua sjellim momentet e hershme të modës së Dianës, nga dashuria e saj për xhaketat e mbushura si një foshnjë, te fejesat e saj të para mbretërore (të cilat ajo i ndoqi si e fejuara e Princit Charles), deri te dasma e çiftit në gusht, 1981.

GELDTRade.al