Disa kombinime të nevojshme për xhinset e vjeshtës!

Sa herë kujtojmë që vjeshta është më afër nga ç’duket, mendimi i parë janë xhinset. Na duhen xhinse të reja! Harrojini të ngushtat dhe gjithë energjinë çojeni tek kombinimet e xhinseve “të vjetra”.

Për ç’model e kemi fjalën? Për xhinset e gjera në fund, që tregojnë më të mirën e trupit tonë pa shumë mundime. Tani, sekreti i vetëm për t’u dukur siç e përshkruam, është t’i kombinojmë siç duhet.

1. Triko e shkurtër + xhinse + sandale

Ca kombinime të nevojshme për xhinset e vjeshtës!

2. Bluzë + xhaketë e gjerë + çantë kashte

Ca kombinime të nevojshme për xhinset e vjeshtës!

3. Këmishë e bardhë + xhaketë + çizme

Ca kombinime të nevojshme për xhinset e vjeshtës!

4. Takat janë gjithashtu opsion i mirë për të zëvendësuar atletet e mëngjesit!

Ca kombinime të nevojshme për xhinset e vjeshtës!