E dini çfarë do vishni më shumë këtë vjeshtë?

E dimë që është fillim gushti dhe vjeshta duket larg, por s’është dhe aq! Ndonëse keni akoma kohë dhe mund ta shijoni të qetë plazhin, bëni mirë të dini se çfarë do të shihni më shpesh rrugëve të qytetit (dhe sigurisht në Instagram) këtë vjeshtë!

 

Xhinset e gjera

Kostumet e përditshme do të jenë trendi i sezonit tjetër

Këmisha me vija, shumë këmisha me vija!