Electron Albania LTD – Distributori më i mirë i pajisjeve kompjuterike

Electron Albania LTD është një kompani shqiptare e themeluar që nga viti 2008, që operon në Industrinë e Shitësit me Shumicë të Pajisjeve Kompjuterike dhe Zyre. E vendosur në hyrje të Tiranës, Electron Albania ofron një akses të lehtë për çdo klient dhe biznes. Kompania ofron furnizime elektronike nga hard-disqet deri tek fibrat e jashtme. Synimi i Electron Albania ka qenë t’u ofrojmë bizneseve vendase një mundësi për të marrë produkte origjinale dhe të mira për ofertat më të mira në tregun shqiptar.

Ndërsa mund të ketë shpërndarës të tjerë në treg, asnjëri nuk mund të përputhet me përvojën, inventarin gjithëpërfshirës dhe shërbimet me vlerë të shtuar që Electron Albania ofron. Kompania ofron një përvojë shpërndarjeje të licencuar mbi 13 vjet, shpërndarje të shpejtë dhe të sigurt, produkte të reja dhe origjinale dhe mbi të gjitha shërbime të shkëlqyera ndaj klientit.

Qëllimi kryesor i Electron Albania është të realizojë marrëdhënie afatgjata me biznesin, duke ofruar gjithashtu oferta të shkëlqyera për klientët e afërt. Kompania është e njohur për bashkëpunimin me marka të njohura dhe për të sjellë produktet dhe tendencat më të reja në tregun shqiptar. Për  më shumë informacion mund t’i vizitoni në website: https://electronalbania.com/