Elektrosek, një nga kompanitë më prestigjoze në tregun shqiptar në fushën e sigurisë

Elektrosek është ngritur mbi themele të forta, të përbëra nga besimi i klienteve dhe i ndërtuar nga bashkëpunimi me liderat botërorë në fushën e Sigurisë.

Prej më shumë se 10 vjetësh operojnë në sektorin e Sigurisë Elektronike, duke ndërtuar një staf profesionistësh të kualifikuar në zgjidhjet e problemeve të sigurisë.
Detyra e tyre është të japin zgjidhje profesionale në këtë sektor, duke filluar që nga zgjedhja e sistemit që keni nevojë, deri në planifikim dhe implementim.
Duke bashkëpunuar me markat më prestigjoze, ata ju ofrojnë një gamë të gjerë produktesh dhe sistemesh.
Elektrosek është i gatshëm në cdo moment të japë zgjidhje të personalizuar për problemin tuaj të sigurisë, CILIDO QOFTË AI, duke filluar nga Kamerat e Sigurisë dhe duke vazhduar tek Sistemet e Alarmit. Këto dy kategori janë shumë të rëndësishme, pasi jane të lidhura ngushtë me jetën, familjen dhe biznesin tuaj.

Të gjitha produktet dhe sistemet e tyre mund ti shikoni në faqen e tyre duke vizituar DYQANIN E TYRE ONLINE ose për më shumë detaje mund të kontaktoni në info@elekrosek.com ose në ambjentet e tyre.