European Trade Mark: Kompania lider në distribucionin e produkteve HoReCa

European Trade Mark është një kompani lider në distribucionin e produkteve dhe shërbimeve HoReCa. E fokusuar në shërbimin cilësor, ne kemi ndërtuar një përvojë si distributor i besueshëm i mallrave dhe shërbimeve industrial dhe ushqimor HoReCa. Stafi ynë me përvojë të gjatë është i dedikuar për të siguruar që secili konsumator të marrë produktin më të mirë të mundshëm,  duke synuar të përmirësojmë dhe të zgjerojmë ofertat tona për t’iu përshtatur nevojave ndryshuese të klientëve tanë besnikë.