Furrë Bukë Karabashi – Prodhime tradicionale, përbërës bio, pasion dhe cilësi

Qëllimi  kryesor i Furrë Buke Karrabashi është të jetë sa më pranë konsumatorit, në çdo vakt, në çdo gëzim e çast të rëndësishëm të familjes suaj.

Të gjitha produktet që do të gjeni në Furrë Buke Karabashi bazohen në receta tradicionale.

Përbërësit janë organik dhe të gjitha prodhimet bëhen me dorë duke respektuar stilin artizanal. Një bukë e mirë vjen nga puna, durimi e masa të mirëllogaritura. Një tortë apo ëmbëlsirë e shijshme gatuhet nga po këta përbërës.

Rjetit të dyqaneve të shitjes së “Furrë Buke Karabashi” së shpejti do ti shtohet edhe një dyqan i ri me adres në Rrugën e Cipajve, Vlorë.

Për më shumë informacion rreth produkteve si dhe ofertave të tyre mund t’i vizitoni në rrugën “At Kristo Negovani”, Rrethrotullimi Skelë, Vlorë.