Gjashtë ngjyrat kyçe që veshjet dimërore të duken të shtrenjta

Sapo të nis moti më i ftohtë, do të fillojmë të shohim shumë më shumë tone bezhë, kafe dhe portokalli gjithandej. 

Kjo ndodh sepse ato ngjyra imitojnë ngjyrat e gjetheve që ndryshojnë ose thjesht luajnë kontrast me ngjyrat e ndritshme që ne zakonisht veshim në fillim të vitit, ka diçka në këtë sezon që i bënë të gjithë të vishen me tone të ngrohta, komode dhe neutrale të përjetshme.

Është një gamë e provuar dhe e besuar e ngjyrave që dihet se kthehem vit pas viti, pasi secila hije duket mirë individualisht, por gjithashtu plotëson në mënyrë të përsosur tjetrën.

Ka disa ngjyra që nëse i vishni do ju bëjnë të dukeni sikur keni shpenzuar shumë për veshje.

Ato të cilat janë në trend dhe realizojnë këtë gjatë këtij sezoni dimëror i gjeni më poshtë:

Ngjyra kafe

Ngjyra bezhë

Ngjyra portokalli

Ngjyra e kumbullës

Ngjyra krem

Ngjyra e hirtë