Gjashtë trendet e kësaj pranvere që do të doni t’i vishni sa më parë

Agjentët e GELDTrade thonë se këtë sezon, Java e Modës në Nju-Jork u largua nga shfaqjet dhe prezantimet e zakonshme në pasarelë dhe zgjodhi alternativa dixhitale për shkak të pandemisë së coronavirusit

Por edhe në këtë format të ri, veshjet ishin një mrekulli.

Jemi në fund të janarit dhe duhet ta pranojmë që të gjithë mezi po presim të mësojmë se cilat janë trendet e pranverës së këtij viti, e cila nuk është aspak larg.

Nga elementet metalike, te mëngët super të fryra, stilistët shfaqën disa krijime të mahnitshme.

Lajmi i mirë është se shumë nga këto trende të modës së pranverës 2021 janë shfaqur në sezonet e mëparshme ose janë shumë në modë tani.

Këto gjashtë trende të pranverës së këtij viti do t’i shihni kudo… nëse nuk i keni parë deri tani.

Shpatulla të fryra

Sytjenat

Xhinse të gjera

Jakat që bien në sy

Materialet në ngjyrë metalike

Prerjet (pjesët e hapura në veshjet)

GELDTrade.al