Gjithmonë një aksesor elegant: Tetë mënyra se si mund ta mbani një shami mëndafshi

Shamia e mëndafshit është një nga pjesët që ka shumë të ngjarë të keni në dollapin tuaj, pavarësisht nëse e bartni apo jo

Mund të ketë ndodhur që e keni blerë atë ose e keni trashëguar nga mamaja ose gjyshja juaj, dhe tani – ju nuk dini çfarë të bëni me të.

Shamia është një nga pjesët më të larmishme që mund të keni dhe është shumë e përshtatshme pasi shndërrohet menjëherë në aksesor krejtësisht të ndryshëm të modës, dhe si një copë veshjeje.

Nëse nuk e keni idenë se çfarë të bëni me koleksionin tuaj të shalleve, ja disa nga ato ide krijuese për stinën e verës…

Në kokë

Babushka

Në bisht ose gërshet

Si një shirit

Rreth qafës

Turban

Si një top

Si një rrip