Hotel Savoja – Vendi perfekt për të kaluar pushimet tuaja në Pogradec

Hotel Savoja përfaqëson një përzierje relaksi dhe qetësie, duke ofruar kushte të shkëlqyera për pushim dhe relaksim larg vrullit dhe zhurmës së qytetit, në një mjedis të këndshëm dhe të qetë, me ajër të pastër malor dhe pamje buzë liqenit. Ka pamje piktoreske të liqenit dhe shumë ajër të pastër në mëngjes. Ky hotel i vogël , modern dhe familjar është me pamje të mrekullueshme të liqenit të Ohrit, i vendosur praktikisht në bregun e liqenit. Dhomat janë të cilësisë së lartë me pamje fantastike të mjedist përreth. Për më shumë informacione si dhe për të rezervuar qëndrimin tuaj mund të telefononi në numrin: 083 223 214