Hotel Semajo – Destinacioni ideal për pushimet tuaja

Hotel Semajo ndodhet në Vlorë, i pozicionuar në një pikë strategjike të qytetit në shëtitoren e Vlorës dhe shumë afër  plazheve dhe pikave turistike. Me çmime të përballueshme për pushuesit, hoteli ofron dhoma me ajër të kondicionuar dhe WiFi falas. Turistët gjithashtu kanë mundësinë të shijojnë atmosfernën e mbrëmjes në barin e gjendur në tarracën e hotelit . Të gjitha dhomat dhe suitat vijnë me një TV kabllor dhe një banjo private me dush. Ushqimi përgatitet nga kuzhinier të kualifikuar ku të gjitha produktet janë bio. Pushuesit gjithashtu mund të gëzojnë ushqime të lehta dhe birrë lokale në bar. Recepsioni i hotelit është i hapur 24 orë në shërbim të klientëve. Ai gjithashtu siguron shërbime si lavanderi, transporti me taxi, guidë turistike e qytetit, etj. Parkimi është falas për të gjithë klientët e hotelit. Për informacion të detajuar rreth shërbimeve të tyre si dhe për rezervime, mund të vizitoni faqen e tyre: https://hotelsemajo.al/