Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela në tapetin e kuq!

Krijimet e stilistëve të famshëm duhet të bëjnë një rrugë të gjatë para se të përzgjidhen nga artistë të njohur. Së pari, ato vishen nga modelet në pistë. Pastaj hyjnë në katalogët e stilistëve. Dhe më pas, pas një procesi përzgjedhjeje, vishen nga të famshëm që pozojnë në ceremoni dhe evente të ndryshme. Shpesh, revistat e modës bëjnë pyetjen “ku duket më mirë veshja, tek modelet apo të famshmit?” – Por kjo pyetje është e pakuptimtë. Sidoqoftë, vihet re se për shkak të stilit, mënyrës së veshjes, qëndrimit etj, ndodh që e njëjta veshje të duket krejt ndryshe nga pasarela në tapetin e kuq!

Fustan i Oscar de la Renta veshur nga aktorja Lupita Nyong’o

Zuhair Murad vesh këngëtaren Camila Cabello

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Ralph & Russo: tek Gemma Chan

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Erdem: Meghan Markle

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Celine: Lady Gaga

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Ulyana Sergeenko: aktorja Araya A. Hargate

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Givenchy: Lily Collins

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Chanel: Taylor Russell

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Galia Lahav: Lucy Liu

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Brandon Maxwell: Allsion Williams

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Brandon Maxwell: Amy Schumer

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Chanel: Billie Eilish

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela

Chanel: Lily Collins

Identike, por jo njësoj: Këto veshje duken ndryshe nga pasarela