Idetë E Divanit Me Shtratin E Ditës – Funksionaliteti është Në Modë

A po kërkoni një mobilje me stil që do t’ju japë komoditetin e plotë që ju nevojitet? Prandaj, vazhdoni të lexoni sepse ne do t’ju japim një ide të shkëlqyeshme! Kjo është shezlong divan që do të ndryshojë tërësisht jetën tuaj dhe për më tepër, ajo do të ndryshojë edhe pamjen e brendshme tuaj! Funksionet shtesë, komoditeti dhe dizajni ultra modern janë vetëm një pjesë e vogël e vetive të këtyre divaneve me shezlong. Shikoni zgjedhjen tonë të fotove të divaneve ultra elegant dhe frymëzohuni nga dizajnet dhe funksionet e tyre!

Divan ultra modern i ditës – dizajn dhe funksionalitet

shezlong-Phlox-deLife-gri-jastëkët e veshur me susta-divan i dhomës së ndenjes-shezlong

Forma e shtratit të ditës ndryshon në varësi të dizajnit të divanit – mund të jetë drejtkëndëshe, ovale, etj. Përfaqëson shtrirjen e divanit përpara. Pa pushim krahësh. Divan me shezlong është shumë i rehatshëm dhe pamja e tij është shumë elegante. Ju mund të pushoni atje pasdite, për shembull.

Divan shezlong – kombinimi perfekt i komoditetit dhe stilit

divan-shezlong-Luello-deLife-jastekë gri-tryezë-popart

Divan me shezlong ofron më shumë komoditet dhe mund të zëvendësojë me sukses krevatin e miqve. Ai siguron vende të mjaftueshme për disa njerëz. Dimensionet ndryshojnë sigurisht, por në përgjithësi “shezlong” është aq i madh sa divani me dy vende. Funksionale dhe e anuar, shezlongu tërheq vëmendjen në ambientet e brendshme dhe do të gjejë vendin e saj të kombinuar me tryezën e duhur të kafesë.

Divan elegant me shezlong dhe osman në të bardhë dhe gri

divan-shezlong-Lotta-Wolf-Möbel-design-gri-bardhë-qilim-lëkurë

Lotta nga Wolf Möbel

Divan i zi me shezlong dhe llambë dyshemeje e zezë dhe moderne

divan-shezlong-PANAMERA-PUNA-e zezë-antracit-dysheme-llambë divan shezlong

PANAMERA nga JOB

Tavolinë kafeje prej xhami në tapet me ngjyrë bezhë dhe me divan ultra modern

divan-shezlong-SOUL-PRIMA-Clever-einrichten®-bezhë-tapiceri-kafe-tryezë-gotë

SOUL PRIMA nga Clever Einrichten®

Dhomë të gjallë e mobiluar me divan të bardhë lëkure dhe llambë dyshemeje me trekëmbësh

divan-shezlong-Rabatti-luksoze-bardhë-bardhë-tavolina divan-shezlong

Divan në të bardhë dhe gri me shezlong në dhomën e ndenjes bashkëkohore

shezlong-Milja-deLife-bardhë-gri-funksionale-e bardhë-tryezë

Milja nga deLife

Divan me osman të zbukuruar me jastëkë me ngjyrë ciklamen

divan-shezlong-Hocker-Rabatti-jastëk-dritë-gri-osmanë-ciklaminë

Hocker nga Rabatti

Divan me shezlong në stil lëkure të bardhë

divan-shezlong-guayana-SAM®-jastekë të bardhë-elegantë-qilim gri

Guayana nga SAM®

divan-shezlong-qilim-dizajn-Galliano-zi-bardhe-elegant-qilim

Galliano nga Sedex

shezlong-divan-Ciao-Ricardo-Paolo-L-SAM-lëkurë-e zezë-e bardhë

Ciao nga Ricardo Paolo, për SAM

divan-meridian-bardhë-elegant-jastekë-qilim blu
divan-shezlong - Tavolina e maceve-koleksion-gri-e veshur me tapiceri

Koleksioni i maceve

divan-shezlong-longue-Cats-Collection-design-tapiceri-tapet-bardhe
divan-meridian-Cadiz-de-life-gri-sixhade-jastekë-qilima-shaggy