Instagram rrit kufirin kohor për story në 60 sekonda

Instagram raportohet se po rrit kufirin kohor për storyt në 60 sekonda, nga kufiri i mëparshëm prej 15 sekondash.

Më parë, storjet në Instagram që ishin më të gjata se 15 sekonda do të ndaheshin në segmente të veçanta.

Kjo e bëri procesin e ngarkimit të videove në story më sfidues, duke përfshirë etiketimin dhe përmendjen e përdoruesve të tjerë.

Kompania e medieve sociale thuhet se ka filluar testimin e ndryshimit me përdorues të përzgjedhur nga fundi i vitit të kaluar.