Instagram sjell një veçori të re për përdoruesit

Instagram, platforma e medieve sociale në pronësi të Meta-s po lanson një veçori që i lejon përdoruesit e tyre të shtojnë tekstet e këngëve në videot Reels, ashtu sikurse në storjet në Instagram.

Kjo vjen pasi u tha se Instagrami po testonte disa veçori të reja gjatë javëve të fundit, transmeton Telegrafi.

Disa nga ato veçori u përqendruan në përmirësimin e mënyrës se si ne i shikojmë feed-et tona, dhe disa prej tyre kishin të bënin me postime bashkëpunuese.

Sidoqoftë, veçoria e re për shtimin e tekstit të këngës në Instagram Reels është një veçori që është e njohur për përdoruesit pasi është e disponueshme në Instagram Stories për një kohë tani.