Ja cilat janë veturat që do të kenë një rritje vlere së shpejti

Thonë se vetura e re humbet një pjesë të konsiderueshme të vlerës së saj menjëherë pas daljes nga ekspozita. Sidoqoftë, ka edhe disa vetura të përdorura, çmimi i të cilave po rritet vazhdimisht.

Nëse drejtoni ndonjë nga këto klasike moderne, mund të fitoni para. Këto janë vetura që deri para disa vitesh shiteshin për një grusht euro, dhe sot ato në disa raste vlejnë dukshëm më shumë se të rejat.

Nëse keni ndonjë nga këto veturat të ‘fshehura’ në garazh, mos e shisni akoma sepse çmimi i saj do të rritet vetëm.

Më poshtë ju sjellim 10 veturat kryesore vlera e të cilave po rritet.

Përzgjedhja është marrë duke analizuar tregun e makinaveVertical dhe regjistrin e historisë së makinave me mijëra raporte të historisë së makinave.

Alfa Romeo GTV (1993 – 2004)
Audi V8 (1988 – 1993)
BMW 540i (1992 – 1996)
Jaguar XK8 (1996 – 2006)
Land Rover Defender (Seria I, Seria II)
Mercedes -Benz E300, E320, E420 (1992 – 1996)
Saab 9000 CS Aero (1993 – 1997)
Toyota Land Cruiser (J80, J100)
Volkswagen Corrado VR6 (1991 – 1995)
Volvo 740 Turbo (1986 – 1990).