Ja se si të përdorni emoji-të speciale të TikTok

Emoji-t janë mjet komunikimi që përdoruesit e mediave sociale i përdorin për të treguar gjendjen e tyre emocionale apo ndaj një situate të caktuar. Kjo ndodh edhe në TikTok, i cili përdor emoji-të e zakonshëm të integruar në çdo telefon iOS dhe Android , si dhe një sërë emoji-sh “sekrete”.

Për të shtuar një nga këto emojit sekrete në Tik Tok, që janë 46 të tilla, duhet të dini një kod. Ja se si të përdorni emoji-të speciale të TikTok.

Për të përdorur një nga këto emoji gjysmë sekrete të Tik Tok, shkruani kodin për emoji-n që dëshironi brenda një çifti kllapash katrore . Duhet të duket kështu:

Kini kujdes të përdorni kllapat katrore. Me shumicën e tastierave, mund t’i gjeni këto kllapa duke shtypur 123 , më pas butonin e simbolit të veçantë si #+= ose =/< .

Sapo të futni kllapin e mbylljes, kodi duhet të kthehet në emoji.