Ja si duket trendi ‘fustane mumjesh’

Duket sikur Halloween-i ka mbërritur më herët sepse personazhet e famshëm po kanalizojnë që tani mumjet me veshjet e tyre. Nëse nuk e keni vënë re, trendi i ri fustaneve dhe bluzave është “mummy wrap” dhe dizajni vjen rrotull të njëjtës ide: copë e bardhë, me disa mbështjellje njëra mbi tjetrën.

Trendin e solli fillimisht Chanel dhe entuziastët e modës e pasuan më tej. Përshkrimi e bën të duket çuditshëm, por veshjet nuk duket aspak keq. Përkundrazi:

Hollywood-i i aprovon: Ja si duket trendi 'fustane mumjesh'

Ja si duken disa nga fustanet dhe fundet “mummy wrap”, parë edhe tek artistë si Dua Lipa, Rita Ora, Bella Hadid etj: