Këpucët ideale që kombinohen me xhinset

Ja një formulë e lehtë stili për t’u dukur yll në çdo rast! Një nga arsyet pse xhinset janë zgjedhje e përhershme dhe pa stinë është pa diskutim rehatia që të ofrojnë sapo i mban në trup. Një palë xhinse të bukura kombinohen me gjithçka.

Ju keni një dollap plot me pantallona xhins, por e keni vështirë të gjeni këpucët përfekte që kombinohen me to dhe plotësojnë look-un tuaj?

Ne kemi studiuar tendencat e këpucëve për prag sezonin e vjeshtës dhe kemi gati për ju një platformë yll me 15+ modele këpucësh që shkojnë me xhinset. Le t’i shohim bashkë:

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Çizme cowboy

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Çizme me lidhëse

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Çizme me nuancë metalike

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Çizme me stil ushtarak

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Çizme deri tek kyçi i këmbës

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Çizme Chelsea

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Këpucë me majë

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Converse komode

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Këpucë me takë katrore

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Atlete të bardha

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Këpucë me takë të hollë

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Sandale me rripa

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Këpucë model balerine

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Këpucë me mini takë katrore

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Këpucë të zeza me lidhëse

15+ këpucët ideale që kombinohen me pantallonat xhins

Shapka me takë