Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat e saj: 6 ide veshjesh, që realizohen thjesht!

Disa vende do bëhen njësh me borën dhe disa të tjerë do e rikujtojnë atë: Janari i vitit 2021 do të jetë i mbushur me veshje në ngjyrë të bardhë, pana, ngjyrë qumështi etj!

Edhe këtë sezon, kombinimet njëngjyrëshe ose ato monokromatike, me të nuanca të së njëjtës ngjyrë, do vazhdojnë të jenë IN!

Kombinimi bazë mbetet ai me ngjyra të njëtrajtshme, kombinuar me pallto klasike:

Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat

Edhe ky vit do vazhdojë t’i dojë po aq shumë, “jelekët e gjyshes”:

Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat

Kombinimi bluzë e bardhë + pantallona në ngjyrë pana, shoqëruar me bizhuteri gold, bërtet “Jam e pasur dhe blej ç’të dua!”

Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat

Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat

Një pallto e bardhë merr gjithë vëmendjen në rrugë e kudo tjetër, ndoshta sepse deri më tani, s’e kemi parë dhe aq shpesh:

Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat

Fundet midi (treçereksh) do vazhdojnë të qëndrojnë, por do i shohim më shpesh në ngjyra të hapura:

Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat

Dhe një veshje e thjeshtë: bluzë + pantallona, në ngjyrë të bardhë, duket shumë herë më mirë!

Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat