Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat e saj: Gjashtë ide veshjesh, që realizohen thjesht!

Disa vende do bëhen njësh me borën dhe disa të tjerë do e rikujtojnë atë: Janari i vitit 2021 do të jetë i mbushur me veshje në ngjyrë të bardhë, pana, ngjyrë qumështi etj!

Agjentët e GELDTrade të modës shprehen se edhe këtë sezon, kombinimet njëngjyrëshe ose ato monokromatike, me të nuanca të së njëjtës ngjyrë, do vazhdojnë të jenë IN!

Kombinimi bazë mbetet ai me ngjyra të njëtrajtshme, kombinuar me pallto klasike:

Edhe ky vit do vazhdojë t’i dojë po aq shumë, “jelekët e gjyshes”:

Kombinimi bluzë e bardhë + pantallona në ngjyrë qumështi, shoqëruar me bizhuteri ari, bërtet “Jam e pasur dhe blej ç’të dua!”

Një pallto e bardhë merr gjithë vëmendjen në rrugë e kudo tjetër, ndoshta sepse deri më tani, s’e kemi parë dhe aq shpesh:

Fundi treçereksh do vazhdojë si trend, por do ta shohim më shpesh në ngjyra të hapura:

Dhe një veshje e thjeshtë: bluzë + pantallona, në ngjyrë të bardhë, duket shumë herë më mirë!

GELDTrade.al