Këtë dimër do vishni vetëm minifunde, por si?

Nëse do të keni një kombinim të preferuar për këtë dimër është minifund + çfarë të doni ju. Ka diçka tek fundet e shkurtër gjatë stinës së ftohtë, që është shumë më tepër sharmante sesa në verë. Këmbët e zbuluara me elegancë mund t’jua ndryshojnë edhe veshjen më të thjeshtë, prandaj mbani shënime. Si t’i vishni minifundet këtë sezon?

1. FUND LËKURE + BLUZË E ZEZË ME PRERJE

Këtë dimër do vishni vetëm minifunde, por si?

2. NJË FUND ROZË + NJË TRIKO TË TRASHË

Këtë dimër do vishni vetëm minifunde, por si?

3. FUND DHE BLUZË ME NGJYRA!

Këtë dimër do vishni vetëm minifunde, por si?

4. FUND I ZI + BLUZË NGJYRË ARI

Këtë dimër do vishni vetëm minifunde, por si?

5. MOS U KURSENI ME PRINTET!

Këtë dimër do vishni vetëm minifunde, por si?

6. MINI I BARDHË + BLUZË ME PRINTE RETRO

Këtë dimër do vishni vetëm minifunde, por si?