Këto atlete kombinohen kaq bukur me fustane

Duhet të jeni të sigurt se atletet duken kaq mirë me fustanet, mjafton të keni një ekuilibër të duhur. Zgjidhni me mençuri kur bëni blerje dhe s’do ta keni të vështirë t’i kombinoni në përditshmëri.

Për t’ju ndihmuar, ja çfarë duhet të keni ndërmend për blerjet e ardhshme:

1. New Balance

Këto atlete kombinohen kaq bukur me fustane

Këto atlete kombinohen kaq bukur me fustane

2. “Atletet e babit”

Këto atlete kombinohen kaq bukur me fustane

3. Atletet në të njëjtën ngjyrë me fustanin

Këto atlete kombinohen kaq bukur me fustane

4. Converse

Këto atlete kombinohen kaq bukur me fustane

5. Madje edhe atlete vrapi

Këto atlete kombinohen kaq bukur me fustane

6. Nike Air Force 1

Këto atlete kombinohen kaq bukur me fustane