Këto gjashtë ngjyra janë çelësi për një gardërobë dimërore (në dukje) të shtrenjtë

Më poshtë gjeni një listë me ngjyrat që i duhen gardërobës suaj sipas agjentëve tanë të modës.

Moti i ftohtë shoqërohet me më shumë tone bezhë dhe kafe të ngjyrave, pra, nuanca komode, dhe neutrale.

Sidoqoftë, një kombinim i këtyre ngjyrave me ato pak më të ndezura, mund të krijojë veshje fantastike, që edhe nëse nuk janë, duken të shtrenjta.

Një veshje njëngjyrëshe, por edhe një kombinim mes nuancave do të ishte i pagabueshëm.

Në ditët që nuk ndjeni të merreni me kombinime, provoni stilet njëngjyrëshe dhe në ditë të tjera, mund të eksperimentoni me disa prej këtyre ngjyrave:

1. Kafe

2. Bezhë

3. Portokalli

4. Burgundy (Vishnja, e kuqja e errët)

5. Krem

6. Gri

GELDTrade.al