Këto janë 25 pemët e krishtlindjes më të bukura ne Europë

Pemët e Krishtlindjeve priten jashtëzakonisht mirë në të gjitha qytetet kryesore evropiane.\

Ata simbolizojnë festimet e Krishtlindjeve me shtëpitë e tyre, verën e zier, ëmbëlsirat… Të gjithë janë krenarë për pemën e tyre të Krishtlindjes, qofshin të rinj apo të vjetër.

Këtu është një përzgjedhje e tregjeve më të bukura të Krishtlindjeve në Europë dhe ne gjithashtu dëshirojmë t’ju ofrojmë një përzgjedhje të pemëve më të bukura të Krishtlindjeve në Europë.

Nëse keni vendosur të festoni Krishtlindjet në Gjermani, Francë, Austri, Mbretëri e Bashkuar, Belgjikë, Poloni, Zvicër, Spanjë, Itali apo kudo tjetër në Europë, mos e humbisni këtë mundësi për të zbuluar pemët më të mira të Krishtlindjeve në Europë.

1. Varshavë – Poloni

2. Londër – Mbretëri e Bashkuar

3. Vienë -Austri

4. Zagreb – Kroaci

5. Edinburg – Skoci

6. Budapest – Hungari

7. Pragë – Republika Çeke

8. Bruksel – Belgjikë

9. Strasburg – Francë

10. Köln – Gjermani

11. Vilniusi – Lituani

12. Basel – Zvicër

13. Innsbruck – Austri

14. Berlin – Gjermani

15. Lisbon – Portugali

16. Romë – Itali

17. Frankfurt – Gjermani

18. Tallinn – Estoni

19. York – Angli

20. Stockholm – Suedi

21. Brasov – Romani

22. Paris – Francë
 23. Wroclaw – Poloni

24. Munich- Gjermani

25. Monte Carlo – Monako