Këto janë trendet e modës që do rikthehen gjatë vitit 2021

Agjentët e GELDTrade të modës ju informojnë ju ashtu si shumica e dashamirëve të modës, mund të dëshironi të dini trendet e vitit të ri.

Për sezonin pranverë / verë, sidoqoftë, kjo ndjehej si një detyrë veçanërisht e çuditshme duke marrë parasysh faktin se dizajnerët po punonin gjatë karantinimeve, në izolim, dhe shumë prej tyre zgjodhën të mos shfaqnin fare ose të jetonin duke transmetuar koleksionet e tyre në botë përmes ekraneve tona.

E megjithatë ka akoma trende! Përkundër gjithçkaje, stilistë si koleksioni i mbushur me argëtim i Molly Goddard , për shembull, gjetën një mënyrë për të krijuar universe për ne që të imagjinojmë veten tonë të ardhshme duke u veshur.

Pra, duke pasur parasysh frymën e veshjes përsëri, do të zbulojmë cilat trende do të përsëriten. Ky është gjithashtu një zakon i preferuar i duhur pasi na lejon të provojmë trendet menjëherë, në vend që të pres derisa të dalin koleksionet e reja.

Më poshtë gjeni disa nga trendet që do të përsëriten gjatë vitit 2021:

Detaje të thurura

Stili i veshjeve të viteve ’80 të Princeshës Diana

Fustane magjike

Çanta lëkure

GELDTrade.al