Këto kombinime do t’ju bëjnë të hiqni dorë nga veshjet në ngjyrë të zezë

Të gjithë jemi të vetëdijshëm për fuqinë që ka veshja në humorin tonë. Kur ndihemi mirë me kombinimin na duket sikur mund të përballojmë shumë më mirë një ditë të sikletshme pune ose thjeshtë na vjen ajo dëshira e munguar për të dalë nga shtëpia.

Pavarësisht dashurisë sonë për ngjyrën e zezë, le ta pranojmë që kombinimet e ngjyrave janë shumë më tepër emocionuese. Përshembull, këto që do të shihni në vijim janë do t’ju zgjojnë dëshirën për të blerë vetëm gjëra me ngjyra  *të forta*.

1. Jeshilja dhe xhinset janë kombinimi ideal

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga

2. Ose miks printesh

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga

3. Fuqia e kombinimit të dy nuancave që shkojnë kaq shumë me njëra-tjetrën

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga

4. E verdha është shumë në modë

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga

5. Jo më pak jeshilja

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga

6. Nëse kjo veshje nuk thërret “elegancë”…

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga

7. Të shtunave në pranverë, duhet të dukeni kështu

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga

8. Ose kështu!

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga

9. E gjitha rozë!

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga

10. Kombinimi i bojëqiellit me portokallinë

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga

11. Ose i portokallisë me pantallona bezhë

Këto kombinime do t'ju bëjnë të hiqni dorë nga