Këto lloj fustanesh mund t’i vishni nga gushti deri në tetor!

Mos mendoni se keni mbaruar punë me veshjet e verës! Fustane nuk janë kurrë “shumë”, aq më tepër nëse mund t’i veshim në më shumë se një stinë. E kemi fjalën për ato modele që do t’i blini në gusht dhe mund t’i vishni fare mirë deri në tetor! Gjithë çfarë do të shihni më poshtë, quhet blerje e zgjuar!

1. Imagjinojeni me një xhaketë xhins kur koha të freskohet.

2. Perfekt për temperatura si këto, por dhe me një xhaketë lëkure sipër.

Këto lloj fustanesh mund t'i vishni nga gushti deri në tetor!

3. I rehatshëm dhe lehtësisht i kombinueshëm.

Këto lloj fustanesh mund t'i vishni nga gushti deri në tetor!

4. Asgjë. I thotë të gjitha fustani.

Këto lloj fustanesh mund t'i vishni nga gushti deri në tetor!

5. Ky fustan nuk do t’ja dijë nëse jemi në korrik, gusht apo shtator. E vishni kur të doni ju!

Këto lloj fustanesh mund t'i vishni nga gushti deri në tetor!

6. Fiks kështu, me një triko hedhur krahëve.

Këto lloj fustanesh mund t'i vishni nga gushti deri në tetor!

7. Fustani i zi, aspak i zakonshëm.

Këto lloj fustanesh mund t'i vishni nga gushti deri në tetor!