Kjo është e ardhmja e këpucëve për vjeshtë-dimër 2021

Paparashikueshmëria që ndihet në çdo aspekt të jetës kohët e fundit, solli një tjetër sfidë për dizajnerat e shtëpive të modës së lartë. Përveç krijmtarisë, ata duhet të përshtateshin me normalitetin e ri: prezantimet virtuale. Pavarësisht kësaj, arritën të riimagjinonin dhe konceptonin të ardhmen e këpucëve, ku funksionaliteti dhe inovacioni u bashkuan për të krijuar modelet më poshtë. E ardhmja e këpucëve për vjeshtë-dimër 2021!

Ambush

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Balenciaga

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Zimmerman

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Etro

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Eytys

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Y Project

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Erdem

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Bluemarine

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Tods

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Victoria Beckham

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Kjo është e ardhmja e këpucëve për

Prada

Kjo është e ardhmja e këpucëve për