Klevis&Riello, rrjeti më i madh i sistemeve ngrohje-ftohje si dhe distributori i vetëm i markës prestigjoze italiane RIELLO në Shqipëri

KLEVIS&RIELLO filloi rugëtimin e tij në Shqipëri ne vitin 2005 duke sjellë për tregun shqiptar, gamën e gjerë të produkteve dhe shërbimeve që gjigandi Italian RIELLO ofron që prej një shekulli.

KLEVIS&RIELLO është distributori i vetëm i RIELLO në Shqipëri, që prej 20 vitesh ofrojnë për tregun shqiptar cilesinë maksimale. Cdo produkt RIELLO është në dispozicion të tregut shqiptar, gjithashtu ata ofrojnë dhe shërbimet ekstra të projektimit dhe zbatimit të sistemeve të tyre.

KLEVIS&RIELLO është rrjeti më i madh i profesionistëve në shërbimin tuaj të pranishëm në të gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë me të gjithë kapacitetet e nevojshme, si fuqi punëtore, sisteme shitjesh, shpërndarje dhe projektimi, gjithashtu Shërbime Teknike të Autorizuara me ekspertizën e ekspertëve që kanë qenë të pranishëm në shtëpitë dhe bizneset italiane për mbi 90 vjet.

Cdo produkt KLEVIS&RIELLO vjen pranë jush me garanci 10 vjecare. Gjithashtu siguria e mirëfunksionimit të produktit ose sistemit është evidente, kjo tregohet nga eksperienca që kompania ka me të gjitha produktet RIELLO.