KQZ publikon shifrat: Partia Socialiste fiton në Kamzë, Vorë dhe Elbasan

Ka përfunduar numërimi në 3 Bashkitë, Elbasan, Kamëz dhe Vorë ku u votua elektronikisht.

Rezultati pritet të dalë shumë shpejt, e ndërsa Blerim Shera i PS në Vorë dhe Rakip Suli në Kamëz duket kanë shpallur fitoren.

Në Elbasan, Luçiano Boçi ka humbur dhe në qendrën e vet të votimit.