Ku të vendosni një divan në dhomën e ndenjes? Nëse mundemi, duhet të respektojmë qëndrimet e mëposhtme

Divani është pjesa më e madhe në çdo dhomë ndenjeje, kështu që është gjëja e parë që duhet vendosur

Kur vendosni mobilie, merrni parasysh ekuilibrin që duhet të arrihet.

Kur ka shumë gjëra të vështira vizualisht në njërën anë të dhomës, e gjithë hapësira duket e pabalancuar, transmeton Telegrafi.

Meqenëse divanet kanë përmasa të mëdha, ato zënë shumë hapësirë vizuale dhe kërkojnë diçka me të njëjtën peshë përballë tyre për të balancuar dhomën.

Kjo është arsyeja pse shpesh shihni dy karrige të vendosura direkt përballë divanit.

Ku të vendosni një divan në dhomën e ndenjes?

Divanet janë të mëdha, ndaj vendi ku vendosen mund të ketë një ndikim të madh në rrjedhën e lëvizjes në të gjithë dhomën.

Është e rëndësishme të siguroheni që të ketë hapësirë midis tavolinës dhe divanit.

Ekziston një tendencë e zakonshme që divanet të shtyhen për muri. Në disa dhoma kjo është e nevojshme për shkak të kufizimeve të madhësisë, megjithatë, në shumicën e rasteve ka vend për të tërhequr divanin nga muri.

Nëse ky është rasti në shtëpinë tuaj, provoni. Është e mahnitshme se çfarë ndryshimi mund të bëjë kur ka pak hapësirë midis tij dhe murit.