Ky model këmishe është më në modë se kurrë: Si ta kombinoni?

E vërteta është që moda nuk “shpik” asgjë të re! Në një moment a një tjetër trendet e shpejta bëhen të lodhshme dhe çfarë mbetet është klasikja! Kësaj here e kemi fjalën për këmishat me printe. Ngjyrat e forta, printet florale dhe jo vetëm janë trendi i momentit dhe nëse s’dini si t’i kombinoni frymëzohuni në vijim.

1. Me pantallona të shkurtra kur jashtë bën shumë, shumë vapë

Ky model këmishe është më në modë se kurrë:

2. Me xhinse 1 ngjyrëshe që shkon me detajet e këmishës

Ky model këmishe është më në modë se kurrë:

3. Xhinset klasike të preferuara, kanotjere e bardhë, këmishë e hapur

Ky model këmishe është më në modë se kurrë:

4. Visheni poshtë një jeleku për t’u dukur Woë

Ky model këmishe është më në modë se kurrë:

5. Në mbrëmje, me një mini-fund klasik të zi

Ky model këmishe është më në modë se kurrë: