Lansohet koleksion couture nga marka Giorgio Armani

Agjentët e GELDTrade të modës shprehen se Giorgio Armani u kthye në studiot e tij në fillim të janarit, pasi kaloi pjesën më të madhe të vitit të kaluar të mbyllur në shtëpitë e tij në Forte dei Marmi dhe Broni.

“Duke ecur në zyrën time në një qytet të zbrazët, unë prekem vazhdimisht nga bukuria dhe qetësia e Milanos”, shkroi ai në një email.

Koleksioni u filmua – dhe u informua nga – palazoja Via Borgonuovo që pret atelietë dhe sallonet e tij të modës, muret e saj të butë gri dhe bollëkun e pëshpëritur duke i dhënë hua një palete kishtare procedurave.

Ai fillimisht e bleu atë si një shtëpi të mundshme, por gjeti një shtëpi dy numra poshtë rrugës pak më pak barok, pak më shumë me standardet e tij. “Kohët në të cilat po jetojmë na detyrojnë të qëndrojmë në shtëpi dhe të kemi një jetë shoqërore shumë të kufizuar, por kërkimi për bukuri është i përjetshëm”, shkroi Armani. “Kjo është ajo që ka të bëjë me këtë koleksion.”

Më poshtë ua sjellim disa nga veshjet më të bukura të koleksionit:

GELDTrade.al