Lansohet koleksioni Couture nga Christina Dior

Agjentët e GELDTrade shprehen se duke u marrë me letrat tarot në koleksionin e saj të modës së lartë, Maria Grazia Chiuri bëri zgjedhjen për të ndjekur një nga shtigjet misterioze që shfaqen në kohë e kataklizmit kur njerëzimi përpiqet të negociojë me dorën e fatit.

“Ajo që ishte e bukur për mua në lidhje me letrat tarot është se kur je në një moment të vështirë, diçka që është magjike mund të na ndihmojë, të na ndihmojë të mendojmë më mirë”, tha ajo në një thirrje në Zoom nga Parisi.

Ndikimi emocional i izolimit pandemik është një arsye që ajo shkoi në atë mënyrë. “Është një kohë e gjatë që të gjithë kemi qëndruar vetëm. Ju mendoni shumë më tepër për shumë aspekte të vetes dhe jetës suaj. Ky është besimi im: Ky vit na ndryshoi shumë”.

Për herë të dytë, ajo porositi regjisorin Matteo Garrone të bënte një interpretim të filmuar. “Ne vendosëm të filmonim një histori për këtë vajzë që hyn brenda një kështjelle. Është një labirint që përfaqëson një udhëtim të brendshëm. Kur takon secilën prej figurave (në letrat tarot), ajo duhet të marrë një vendim për jetën e saj. Dhe nga ana tjetër, ajo takon aspekte të personalitetit të saj dhe mëson të mos ketë frikë nga e ardhmja”.

Më poshtë ua sjellim disa nga krijimet më të bukura nga ky koleksion Coututre:

GELDTrade.al