Magjia e qytetit të Vlorës

Në këto 8 vite Vlora është transformuar tërësisht përsa i përket investimeve nga qeveria shqiptare.

Vlora është një nga destinacionet turistike më të preferuar nga vendas dhe kryesisht të huaj, ofron male me borë, lartësi të mëdha, bregdetin dhe plazhe fantastike, por nga investimet e fundit ajo është bërë e magjishme, të ofron kushte moderne, parqe, kënde lojërash dhe mbi të gjitha pamje fantastike.