Matura Shtetërore, dalin rezultatet e Gjuhë Letërsisë

Publikohen rezultatet e provimit të Maturës Shtetërore për lëndën Gjuhë Shqipe dhe Letërsi.

Mësohet se kalueshmëria është 98.38% dhe me notën 10 janë vlerësuar rreth 5.73% e maturantëve, bën me dije ministrja e Arsimit Evis Kushi.

Statusi i ministres:

Sapo janë publikuar nga QSHA edhe rezultatet e maturantëve tanë në provimin Gjuhë Shqipe dhe Letërsi. Këtë vit ata që kanë shkëlqyer me rezultate të larta janë më shumë se vitin e kaluar.

Kalueshmëria është 98.38% dhe me notën 10 janë vlerësuar rreth 5.73% e maturantëve.

Urimet më të mira dhe suksese të gjithëve nesër në provimin e fundit të lëndës me zgjedhje.