Mobilje Prej Druri Paletë Për Shtëpinë Dhe Kopshtin Tuaj

Ripërdorni dru falas nga paletat tuaja të drurit dhe krijoni mobiljet tuaja me kosto të ulët! Ka kaq shumë ide kreative që mund të përdorni për të sjellë freski në shtëpi! Bëni, për shembull, raftet tuaja për kuzhinë ose shezllonët tuaj të kopshtit nga paletat prej druri . Ekzistojnë disa opsione dhe varet nga ju që të zgjidhni më të mirën për ju! Shikoni idetë dhe sugjerimet tona që mund të përfshini në projektet shtëpiake si brenda ashtu edhe jashtë.

Raft muri vegla për paletë druri

paleta druri varur-enë-kuzhinë

Bëni divanet, tavolinat, shtretërit, raftet e librave, murin dhe madje edhe një dysheme nga paletat prej druri. Të gjitha mobiljet që kemi zgjedhur për ju janë prej druri paletë. Pas trajtimit të duhur të pikturimit, paletat e vjetra dhe të shëmtuara prej drurishndërrohen në mobilje të bukura që do t’i shijoni me kënaqësi!

Tavolinë druri me paletë për dhomën tuaj të ndenjes

Paleta tavoline tryeze kafe-laminat-luksoze-luksoze

Tavolinë kafeje në ngjyrë jeshile

mbajtëse paletash prej druri-tryezë kafeje-mbajtëse lule-jeshile

Karrocë paletë

paleta druri-mbajtëse-kafe-tryezë-divan-qilim-parket-luksoze

Zyra evropiane e paletave

paleta-prej-mobilje-prej-druri-mobilje-qelqi

Tavolinë paletë për kuzhinën tuaj

paleta-druri-tryezë-raft-kuzhinë-magazinimit

Divan i verdhë në paletë

paleta-dore-mbajtese-mbajtese-rrotulla-jasteke-aksesore

Stola dhe tavolinë të bardhë për kopshtin tuaj

paleta druri - tavolina-te bardha-stola

Stola dhe tryezë në dru të papërpunuar për kopshtin tuaj

paletë-dru-mbajtëse-stol-tokë-jastëk-kopsht

Raftet e mureve të luleve

paleta-prej-druri-stol-raft-tarracë-vazo

Raftet e luleve për Patio

paletë druri-raft-raft-lule-tarracë

Tavolinë e paletës së bardhë për dhomën tuaj të ndenjes

dru-paletë-mbajtëse-kafe-tryezë-bardhë-gotë
paleta-prej-druri-mur-montuar-raft pallto-ngjyra-e kuqe
paleta prej druri-rafte-vazo
paleta-dru-mbajtëse-divan-tryezë-tarracë-ombrellë
paleta prej druri-rafte-lule-mure-vertikale-kopsht-lule
paleta prej druri-tavolina kafeje-rrotulluese-tryeze-verdha-karrige
paleta-druri-bari-stol-kopsht i bardhë
paleta-jashteqitje druri-tavoline-divan-jasteke te zeze
orendi origjinale-prej druri-paletë
rafte-paleta-druri-afarizmi-magazinimi