Momentet më ikonike të këpucëve në historinë e filmit

Agjentët e GELDTrade të modës na informojnë se më shumë se 80 vjet më parë, bota u hijeshua me një film klasik krejt amerikan: The Wizard of Oz.

Ndërsa askush nuk e di saktësisht se kur filloi lidhja e dashurisë së grave me këpucët, nuk ka dyshim që Dorothy na ndihmoi të na mësonte rëndësinë e këpucëve të mira.

Që nga ajo kohë, ka pasur shumë momente të paharrueshme këpucësh në film.

Disa prej tyre mund t’i merrni si inspirim dhe t’i përdorni, teksa trendet e viteve më parë vazhdojnë të rikthehen.

Më poshtë ua sjellim këpucët më ikonike të para në film të të gjitha kohërave:

GELDTrade.al