Ngjyrat që duhet të përdorni për ambinentet e brendshme të shtëpisë për të pasur gjithnjë humor të mirë

Shpesh është e vështirë të mobilosh shtëpinë, por akoma më e vështirë mbetet përzgjedhja e ngjyrës së përshtatshme për ambjentin tuaj.
Spektri i ngjyrave është mjaft i gjerë por vetëm disa prej tyre njihen si ngjyrat të cilat përveç kolorit që i japin ambjentit janë edhe relaksuese dhe të përshtatshme për shikimin tonë.
Shumë ngjyra përzgjidhen për ndjesinë e relaksit, qetësisë dhe pozitivitetit që ato përcjellin tek ne. Ja cilat janë disa prej tyre

Blu në jeshile
Po aq ngjyrë sa i jep dhomës tuaj aq edhe e qetë është kjo nuancë. Gjithashtu kjo ngjyrë mendohet si më e përshtatshmja për një ambjent ndenjeje sa më relaksues

9248a2b9377cfd09fa023d545f50308b house color combinations interior painting elegant binations of best colour combination for drawing room 1024 768
Rozë e lehtë
Roza është gjithashtu perfekte për të lyer dhomën tuaj të ndenjes për ta bërë atë sa më të ngrohtë dhe familjare.
Gri
Ja se si të modeloni ambjentin tuaj të ndenjes pa krijuar ndjesi kaotike në të. Zgjidhni një ngjyrë neutrale, qetësuese si grija dhe përdorni të njëjtin model në disa orendi apo aksesorë të atij ambjenti, si vija në perde, dysheme dhe karrige në këtë dhomë kaq të gjallë.
Livando
Dhe pse është menduar gjithnjë si një ngjyrë e theksuar, ajo mund të jetë relaksuese kur një ngjyrë e errët është përdorur në të gjithë dhomën.

Feature Image 8 Super Trendy Ways to Introduce Pastels In Your Home Interiors Urbanclap Homes 564x560
Bluja e qiellit
Ëndrrat e ëmbla janë bërë nga ngjyra blu e qiellit. Jo vetëm që është qetësuese, por mund të shkojë me pothuajse çdo stil dekorimi. Sigurisht që kjo është ngjyra e përkryer për dhomën tuaj të gjumit ose të fëmijëve tuaj.
Ngjyra e kremit
Kjo është një ngjyrë po aq e lehtë dhe e ëmbël sa është edhe qëtësuese dhe përveç kësaj i jep shumë dritë ambjentit tuaj të brendshëm.